lauantai 31. elokuuta 2013

Syksyn alkua ja Lumenen 3D Glittereitä

Huomaa että syksy on alkanut. Kynsinauhat rapisevat kuivuutta ja niiden siistimisoperaatiot meinaa päättyä jonkin asteiseen verilöylyyn, vaikka yrittäisikin olla hellävarainen. Kynnetkin vaan naksahtelee poikki vähän väliä. Kuvista ehkä huomaakin, että siirryin väliaikaisesti vähän pyöristetympään muotoon, kun muutenkin nysien kynsien kulmat lohkeilivat. Lyhyet kynnet ja ruokottomat kynsinauhat eivät oikein inspiroi tuottamaan mahtipontista kynsitaidetta, kun se verinen haava siinä kynnen vieressä pilaisi tunnelman joka tapauksessa. Näin ollen en ole saanut muuta aikaiseksi kuin fiilisteltyä lähiaikoina shoppailemiani uusia lakkoja. 



Muutama viikko sitten ostin kaksi Lumenen Natural Code 3D Glitter kynsilakkaa. Ensimmäisissä kuvissa kynsillä on Macig Dust, jonka alle levitin Viva La Divan 121. Näitä kuvia katsellessa tulin siihen tulokseen, ettei tuo Viva La Diva ollut ihan paras valinta tämän lakan alle. Se kun sisältää aika reippaasti shimmeriä, joka vähän jättää tuon Macig Dustin varjoonsa. Kuvat on tosin otettu suorassa auringonvalossa mikä korostaa efektiä, livenä tuo shimmer ei puskenut noin pahasti, eikä noin sinisenä silmille. Kuvia en saanut otettua ihan lakkauspäivänä, joten pientä kärkikulumaa on havaittavissa, pahoittelut siitä.


Myös Blue Galaxy pääsi kynsille. Sen alle laitoin myös hetki sitten shoppailemaani Flormarin U25:sta. Valittelin aiemmin kiekolle testailun pohjalta kuinka U25 ei näytä lakattuna yhtään samalta kuin pullossa ja eipä se edelleenkään näytä. Tosin kivan värinen lakka se on tästä huolimatta. Se täsmäsi oikein hyvin Blue Galaxyn värimaailmaan. Peittävämpi se olisi kuitenkin voinut olla. En jaksanut sutia sitä glitterlakan alle kuin kaksi kerrosta ja se vähän kostautuikin. Erityisesti kuvissa kynnen kärkien rajat paistaa ikävästi läpi. Oli vähän huonompi valaistus kun kuvasin Blue Galaxyä, joten jouduin muokkaamaan kuvia aika rankalla kädellä, että sain värit toistumaan todenmukaisesti. Myönnettäköön perään vielä, että vähän pehmentelin noita kynsinauhavammojanikin, kun ei noita kuvia olisi muuten kestänyt kukaan katsella :D

Millaisia ajatuksia Lumenen 3D Glitterit herättää? Näkyykö syksy jo omissa kynsissäsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti